Studiuesit Austriak:

Toponimet ilire do të tregojnë mbi zhvillimin e gjuhës shqipe nga antikiteti deri më sot

Mes antikitetit dhe shekullit të 16-të si dëshmi kanë mbetur vetëm...
Reklamë