“Numarics” sfidon gjigantët zviceranë të kontabilitetit e auditimit

Paltforma mediale Albinfo.ch (online&print) prezanton bashkëthemeluesin dhe CEO-në e kompanisë, Kristian...
Reklamë

  Ekonomi