Banorët e fshatit turistik kërkojnë mbështetje

Përfaqësues të familjeve të zonës turistike të Thethit kërkuan mbështetjen e qeverisë dhe bashkisë së Shkodrës për rivitazimin e kullave të tyre qindra vjeçare, në funksion të turizmit, raporton “Zëri i Amerikës”. Pas vitit 1991, pjesa më e madhe e banorëve të Thethit u larguan drejt zonave më të ulëta ...

 Lajme të tjera

Reklamë
Reklamë
Reklamë

Futbolli Shqiptar në Zvicër

Reklamë
Reklamë
Dosje

ZBULO BUKURITË E KOSOVËS

 Bizneset

Reklamë

Receta Gatimi

 SHOQATAT